over ons

 

Hallo, hier vind je een beetje informatie over ons:

Toen we na een periode in het buitenland terug in België kwamen wonen, wilden we graag huisdieren, en uiteindelijk hebben we gekozen voor blauwe rus laten omdat we op een appartement (met een groot terras wonen), en het rustige katten zijn. In de eerste plaats willen we vooral genieten van onze poezen, en wat leven in huis brengen.

Na lang zoeken, en het bezoeken van verschillende tentoonstellingen zijn we terechtgekomen in Duitsland omdat we toch nestjes wilden en het zeer moeilijk was om in België niet gesteriliseerde katten met een mooie stamboom te krijgen.

Uiteindelijk zijn het 2 zussen geworden, en ondertussen zijn ze natuurlijk erg verwend. ze worden heel goed verzorgd, gaan regelmatig naar de dierenarts, en zijn vrij van ziektes. De blauwe rus is ook een sterk ras, en geeft weinig problemen.

De bedoeling is om regelmatig naar een wedstrijd te gaan, zodat we zeker zijn dat ze voldoen aan de standaard, en we een goede kater kunnen uitkiezen, zodat we mooie, gezonde kittens kunnen hebben.

We kijken daarom al uit naar het eerste nestje, dat we waarschijnlijk zullen verwachten rond najaar 2018